uvex

Az uvex Safety Group családi vállalkozásként alakult 1926-ban. Központja több, mint 80 éve Fürthben, Németországban van.
Jelenleg a család harmadik generációja irányítja a vállalatot, mely jelen van az egyéni védőeszközök és a sportfelszerelések piacán is.
A legtöbb termék ma is Németországban vagy Európa más országaiban készül. A kezdetek óta nagy hangsúlyt fektetnek az innovációra, folyamatos termékfejlesztésre.
A fejlesztők célja, hogy a termékek maximális védelmet nyújtsanak a felhasználók számára, ugyanakkor a hosszú munkavégzés alatt kényelmesek legyenek

Az uvex csoport fenntarthatósági koncepciója

Küldetésként vállalja, hogy ne csak fenntarthatóan, hanem társadalmi és környezeti felelősséggel is cselekedjen. Ennek eredményeként az emberek védelmére irányuló küldetése nem csupán a fizikai biztonságot foglalja magában.

Célja, hogy minden alkalmazottuknak, ügyfelüknek és üzleti partnerüknek holisztikus védelmet nyújtsanak ökológiai, társadalmi és gazdasági környezetben. Ezt jelenti a fenntarthatósági igény, a bolygó védelme – ez egy csoportszintű koncepció. Újradefiniálja a fenntarthatóságot az uvex csoporton belül. Ezek kiemelt szerepét 3 pontban határozták meg: Gazdasági fenntarthatóság, Ökológiai fenntarthatóság, Fenntarthatóság a munkakörülmények, a munkavállalók és a társadalom tekintetében. 

uvex-safety.hu

uvex-safety.com

korrekciosszemuveg.hu

uvex-laservision.de

uvex-safety.com/en/hexarmor-gloves/