Tegera /Jalas

Az Ejendals svéd vállalat, generációkon keresztül a kiváló minőségű védőkesztyűk és védőlábbelik fejlesztésére, gyártására szakosodott. Európa több tízezer munkahelyén teszik biztonságosabbá az életet nap mint nap. Fejlesztői részlege a végfelhasználókkal szorosan együttműködve olyan termékeket tervez, amelyek megfelelnek a legszigorúbb védelmi, tartóssági és ergonómiai követelményeknek. Komplett biztonsági koncepciót nyújtanak, melynek célja a balesetek számának csökkentése.

A TEGERA® munkavédelmi kesztyűket 1949-óta és a JALAS® védőlábbeliket 1916-óta gyártják. Választékuk: bőr-, precíziós-, hegesztő-, vágásbiztos-, hideg- és hőálló-, vegyi-, egyszerhasználatos-, ESD- és néhány egyéb különleges, mint rezgéscsillapító-, csuklóvédős- és szintetikus bőr védőkesztyűk és alkarvédők. A lábbeli választékuk: munkahelyi cipők, védőcipők, biztonsági lábbelik úgymint szandálok, bakancsok, surranók, csizmák és hegesztő lábbelik, illetve a kiegészítő termékek mint, zoknik, talpbetétek és cipőápolási termékek.

A FootStopService (FSS) lábszkenneres szolgáltatás az egészségmegóvás része.  A lábbelit viselők talpának számítógépes felmérésével egyedi ergonómiai talpbetétet terveznek, gyártanak.

ejendals.com