Paul Voormann

TUDATOS HIGIÉNIA

A több mint 55 éves tapasztalat és fejlesztő munka eredményeként a Paul Voormann szakértelme professzionális bőrvédelmet nyújt a 3 lépésű bőrvédő programjával. Termékkombinációi hatékony megoldásokat kínálnak a munkavégzés előtti bőrvédelemre, a bőrtisztításra és a bőrápolásra különböző felhasználási területekre.

A 2. és 3. generációban irányított német családi vállalkozás folyamatos innovációval, termékeinek és folyamatainak továbbfejlesztésével néz szembe a mai munkakörnyezet változó igényeivel. A cégnek a környezetvédelem és a fenntarthatóság kiemelt fontosságú.

Független tesztlaboratóriumok bőrgyógyászati ​​jelentései megerősítik a termékek magas minőségi színvonalát. A teljes termékskála a GMP (Good Manufacturing Practice) szerint gyártják a velberti telephelyen és folyamatos minőségellenőrzésnek van alávetve.

A cég a DIN EN ISO 9001:2015 szabvány szerint tanúsított és tagja a kémia, kozmetika és munkavédelem területén jól ismert német egyesületeknek. A magas szintű szolgáltatást és a rugalmasságot ötvözi vállalati értékeivel és a megbízhatósággal.

paul-voormann.com